Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2008

ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΤΗΡΙΟΝ ΣΑΛΠΙΣΜΑ

http://www.youtube.com/watch?v=tCXr83LRo8o&eurl=http://oode.wordpress.com/2008/12/05/mosxas-alexios-koimhsh/

ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ,ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΦΙΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!
Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΟΣ Α Λ Ε Ξ Ι Ο Σ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΓΑΙΩΔΕΣ ΣΚΗΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΗΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΒΙΟΝ!
Ο ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΑΘΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΟΥΣ, ΠΟΛΥΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΩΝ –ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ- ΧΩΡΑΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΣΤΑΡΕΤΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΘΕΪΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΙΧΡΙΣΤΟΥΣ!
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ, ΕΙΣ ΟΝ ΤΟΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ(ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ!)

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Μ Ε Γ Α Λ Ε Π Α Τ Ρ Ι Α Ρ Χ Α
ΚΥΡΕ
Α Λ Ε Ξ Ι Ε!
Modern Father

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεκαετία μνήμης Ιεροθέου Αρχιερέως

Δέκα μετά την προς Κύριον εκδημίαν του Μακαρίου και Πολυαγαπημένου Πατρός και Αοιδήμου Ποιμενάρχου κάποτε Μητροπολίτου Υδρας κυρού Ιεροθέο...