Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ


ΕΝΑΣ δημοσιογράφος πέταξε τα παπούτσια του σε έναν πλανητάρχη που έφερε τον κόσμο σε αδιέξοδο…μήπως πρέπει όλοι να δείξουμε στους αμερικανούς ότι δεν είναι κάτι άλλο από μια χώρα που καταστρέφουν και διαταράσσουν την ηρεμία της παγκόσμιας κοινότητος!
Δεν προσέφεραν κάτι άλλο στον κόσμο από την διεθνή αποσταθεροποίηση, δεν προσέφεραν ευφορία σε κανέναν και κάθε τους κίνηση πάγωνε το χαμόγελο σε χιλιάδες χιλιάδων ευρωπαίων και άλλων δήθεν εταίρων τους!
Ήρθε δε να αντισταθεί και να του θυμίσει ότι είναι μια εξαχρειωμένη εικόνα της πραγματικότητος του ανθρώπου ο Ιρακινός δημοσιογράφος τον οποίο έπεσαν να τον φάνε οι του καθεστώτος εγκάθετοι!
Αφήστε τον ήσυχο…δεν φταίει τίποτα έκανε αυτό που ο καθένας ήθελε να το κάνει…εξέφρασε την εκείσε κοινή γνώμη!
Ας μας απαλλάξει ακόμη και από την παρουσία του ο αποτυχημένος πλανητάρχης…και ας αφήσει τον επόμενο να πορευθεί και ας ευχηθούμε να ενδιαφερθεί για τους αμερικανούς πολίτες και ας αφήσουν τον κόσμο ήσυχο και ήρεμο να αποφασίσει για το μέλλον του!
Modern Father

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ιερουργια του Θειου Λογου νο 84 Παναγιας 2017 Εσπερινος στην ιερά Μονή Κοιλάδος 14η Αυγούστου 2017

  Mία κηδεία θυμόμαστε απόψε, σεβαστέ μου συμπρεσβύτερε και αγαπητοί μου αδελφοί Θεοτοκόφιλοι Χριστιανοί, την κηδεία της Θεοτόκου, της...