Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΓΙΑΣ ΕΟΡΤΗΣ

http://istologio.org/?p=338

Ας ακουσουμε τον επίσκοπο πατέρα Νικόλαο, Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, που λέγει πως είναι η πραγματικη βίωσις των μυστηρίων του Θεού...επι τη γεννήσει του Υιού και Λόγου του Θεού!
μας καλει σε αγιασμο ο Θεός μας και μας δίδει την ευκαιρια αυτά τα Χριστούγεννα...ας αγιασθουμε πραγματικά και ολοκληρωτικά...ας αφησουμε τα λαμπάκια και τα δεντράκια...δεν ειναι αυτα τα Χριστούγεννα!
ας ετοιμασουμε τις καρδιές μας να δεχθούν τον Χριστό και ας ερωτησουμε τις καρδιες μας αν έγιναν φάτνες του Χριστού???ερωτημα προς κάθε χριστιανικη καρδιά! ποιά είναι η απάντησις???
Modern Father

3 σχόλια:

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας πατέρα μου αλλά εμάς τους χριστιανούς δεν μας καταλαβαίνω πολλές φορές. Συγνώμη τώρα πείτε μου εσείς τι σχέση έχει ο Φάρος με τον επίσκοπο Μεσογαίας. Δεν λέω αυτά που αναδημοσιεύετε στο ποστ σας είναι πολύ καλά και συμφωνώ απόλυτα. Πάντως επειδή άκουσα και την ομιλία έχω να πω ότι όσο λαμπερά και ψεύτικα είναι τα Χριστούγεννα τόσο λαμπερά είναι και τα άμφια και οι μίτρες που προφανώς φορά ο συγκεκριμένος επίσκοπος. Αν ήταν πατέρας θα αγαπούσε τους ιερείς του και δεν θα τον απασχολούσε το αν έχουν μαλλιά και γένια.

Ανώνυμος είπε...

εγω δεν ειπα οτι συμφωνω με ολα οσα ειπε και εγραψε ο αγιος Μεσογαιας(αν και τον αδικειται απο οτι ξερω δεν ειναι και πολυ fan των φανταχτερων αμφιων...)αλλα δεν ειναι διαφορετικες οι προοπτικες που εχουμε εντος της εκκλησιας μας...ολοι θελουμε να προοδευουμε πνευματικα οι χριστιανοι...δεν νομιζω οτι πρεπει να χωρισθουμε σε στρατοπεδα...εσεις κρατειστε οτι σας αναπαυει!καλη χρονια!χαιρομαι την επικοινωνια μου μαζι σας!

Ανώνυμος είπε...

αδικειτ ε συγνωμη εγινε εκ παραδρομης!