Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΥ!
ΕΤΣΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΑΙΜΑΞΗ
ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΝΗΤΟΣ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ!
ΜODERN FATHER

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ?ΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΡΑΝΙΑ.

Modern Father είπε...

δεν πειραζει γι' αυτο το παιδι που αδικα πηγε μια ωρα αρχητερα απο τη σφαιρα ενος ειδικώς μανιασμενου φρουρού(ξέρω τι λέω, διοτι αν ητο εχεφρων δεν θα αντεδρα ουτωπως)ας χασουν μαθημα...θα τα μαθουν ολα απο μεθαυριο...αν δεν μαθουν να σεβονται την εικονα του Θεου, στον αλλο ανθρωπο, το ανθρωπινο προσωπο δεν θα εχουν μαθει τιποτα οσες και ωραιες πληροφορίες θα τους έχουν δώσει οι διδάσκαλοι τους!
καληνυχτα Συνομιλητα μου!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΕΡ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ!!

Modern Father είπε...

THN DIKH SAS ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΚΖΗΤΟΥΜΕ...ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ...ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Τ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΡΗΝΗ=ΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ...ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ" ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΝ!ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ...ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ!

Modern Father είπε...

η αιτια της κακης και αναγωγης συμπεριφορας των παιδιων μας βαρυνει εμας τους μεγαλύτερους!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΧΘΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ "ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ" ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Modern Father είπε...

ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!